Tijd voor MAX gemist? Inger Boxsem over burn-out en depressie tegelijkertijd

Tijd voor MAX gemist? Inger Boxsem over burn-out en depressie tegelijkertijd

Ze heeft een leuke man, gezonde kinderen, een fijn huis en een mooie carrière in de media. Toch krijgt Inger Boxsem een burn-out en later nóg een in combinatie met een depressie. Een slechte combinatie, aangezien de oplossingen van beiden lijnrecht tegenover elkaar staan. Ze schreef er een boek over: Naar omstandigheden nogal slecht.

Bekijk het fragment uit Tijd voor MAX hieronder.

<em>Tijd voor MAX</em> gemist? Inger Boxsem over burn-out en depressie tegelijkertijd Ze heeft een leuke man, gezonde kinderen, een fijn huis en een mooie carrière in de media. Toch krijgt Inger Boxsem een burn-out en later nóg een in combinatie met een depressie. Een slechte combinatie, aangezien de oplossingen van beiden lijnrecht tegenover elkaar staan. Ze schreef er een boek over: Naar omstandigheden nogal slecht. Bekijk het fragment uit Tijd voor MAX hieronder. Tijd voor MAX is elke werkdag om 17:10 uur te zien bij NPO 1. Je kunt alle uitzendingen en de leukste fragmenten van Tijd voor MAX terugkijken via Gids.tv.
TV :
Tijd voor MAX gemist? Inger Boxsem over burn-out en depressie tegelijkertijd

Tijd voor MAX is elke werkdag om 17:10 uur te zien bij NPO 1. Je kunt alle uitzendingen en de leukste fragmenten van Tijd voor MAX terugkijken via Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Tijd voor MAX gemist? Inger Boxsem over burn-out en depressie tegelijkertijd of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier