Everon Jackson Hooi over zijn rol in Buladó in Tijd voor MAX

Everon Jackson Hooi over zijn rol in Buladó in Tijd voor MAX

Begin oktober won de film Buladó een Gouden Kalf voor Beste Film. Het was de Nederlandse inzending voor de Oscars en vanaf vrijdag staat de film op Netflix. De film kent maar drie castleden, waaronder Everon Jackson Hooi. Het was voor hem een ware eer om in deze film te mogen spelen.

Bekijk het fragment uit Tijd voor MAX hieronder.

Everon Jackson Hooi over zijn rol in Buladó in <em>Tijd voor MAX</em> Begin oktober won de film Buladó een Gouden Kalf voor Beste Film. Het was de Nederlandse inzending voor de Oscars en vanaf vrijdag staat de film op Netflix. De film kent maar drie castleden, waaronder Everon Jackson Hooi. Het was voor hem een ware eer om in deze film te mogen spelen. Bekijk het fragment uit Tijd voor MAX hieronder. Tijd voor MAX is elke werkdag om 17:10 uur te zien bij NPO 1. Je kunt alle uitzendingen en de leukste fragmenten van Tijd voor MAX terugkijken via Gids.tv.
TV :
Everon Jackson Hooi over zijn rol in Buladó in Tijd voor MAX

Tijd voor MAX is elke werkdag om 17:10 uur te zien bij NPO 1. Je kunt alle uitzendingen en de leukste fragmenten van Tijd voor MAX terugkijken via Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Everon Jackson Hooi over zijn rol in Buladó in Tijd voor MAX of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier