Video: Jort Kelder heeft grote twijfels over nieuw seizoen Dragons' Den

Video: Jort Kelder heeft grote twijfels over nieuw seizoen Dragons' Den

Vanaf donderdag is 'Dragons Den' weer terug op de buis met een gloednieuw seizoen, waarin startende ondernemers de kans krijgen om de deal van hun leven te sluiten. Jort Kelder is na twaalf jaar afwezigheid weer presentator van het programma.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: <em>Jort Kelder</em> heeft grote twijfels over nieuw seizoen <em>Dragons' Den</em> Vanaf donderdag is 'Dragons Den' weer terug op de buis met een gloednieuw seizoen, waarin startende ondernemers de kans krijgen om de deal van hun leven te sluiten. Jort Kelder is na twaalf jaar afwezigheid weer presentator van het programma. Tekst gaat verder onder de video. Jort Kelder heeft twijfelsJort Kelder heeft enorm veel zin in het nieuwe seizoen van 'Dragons Den', toch was hij flink aan het twijfelen toen hij werd gevraagd om het programma te presenteren. Aan RTL Boulevard laat Kelder weten dat het presenteren van het programma relatief saai kan zijn: "Je ontvangt de gasten, en na het pitchen maakt je een praatje met ze." Het nieuwe seizoen van Dragons' Den is vanaf donderdag 4 maart wekelijks om 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Dragons' Den terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Video: Jort Kelder heeft grote twijfels over nieuw seizoen Dragons' Den

Jort Kelder heeft twijfels
Jort Kelder heeft enorm veel zin in het nieuwe seizoen van 'Dragons Den', toch was hij flink aan het twijfelen toen hij werd gevraagd om het programma te presenteren. Aan RTL Boulevard laat Kelder weten dat het presenteren van het programma relatief saai kan zijn: "Je ontvangt de gasten, en na het pitchen maakt je een praatje met ze."

Het nieuwe seizoen van Dragons' Den is vanaf donderdag 4 maart wekelijks om 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Dragons' Den terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Video: Jort Kelder heeft grote twijfels over nieuw seizoen Dragons' Den of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier