De Vooravond gemist? Syrische vluchteling Obada vertelt over de band met zijn vader

De Vooravond gemist? Syrische vluchteling Obada vertelt over de band met zijn vader

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van woensdag 3 maart. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 3 maart terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>De Vooravond</em> gemist? Syrische vluchteling Obada vertelt over de band met zijn vader Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van woensdag 3 maart. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 3 maart terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. De Syrische YouTuber Obada vluchtte met zijn vader naar Nederland voor een beter leven. Na het zien van de documentaire van Sakir Khader, die volledig in het teken stond van Obada, begrijpt zijn vader hem beter. Bekijk het fragment uit De Vooravond hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
De Vooravond gemist? Syrische vluchteling Obada vertelt over de band met zijn vader

De Syrische YouTuber Obada vluchtte met zijn vader naar Nederland voor een beter leven. Na het zien van de documentaire van Sakir Khader, die volledig in het teken stond van Obada, begrijpt zijn vader hem beter.

Bekijk het fragment uit De Vooravond hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op De Vooravond gemist? Syrische vluchteling Obada vertelt over de band met zijn vader of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier