De Vooravond gemist? Lucelle Comvalius over de inlichtingendienst

De Vooravond gemist? Lucelle Comvalius over de inlichtingendienst

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van woensdag 3 maart. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 3 maart terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>De Vooravond</em> gemist? Lucelle Comvalius over de inlichtingendienst Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van woensdag 3 maart. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 3 maart terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. "Hoe gaaf is het dat wij een inlichtingendienst hebben die zo sterk is en die overal bovenop zit?" zegt Lucelle Comvalius, geschiedenisleraar in Ermelo. Bij spionage is niets wat het lijkt, aangezien veel spionnen nu achter een schermpje zitten. Bekijk het fragment uit De Vooravond hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
De Vooravond gemist? Lucelle Comvalius over de inlichtingendienst

"Hoe gaaf is het dat wij een inlichtingendienst hebben die zo sterk is en die overal bovenop zit?" zegt Lucelle Comvalius, geschiedenisleraar in Ermelo. Bij spionage is niets wat het lijkt, aangezien veel spionnen nu achter een schermpje zitten.

Bekijk het fragment uit De Vooravond hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op De Vooravond gemist? Lucelle Comvalius over de inlichtingendienst of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier