Secret Bridesmaids' Business aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Secret Bridesmaids' Business aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Secret Bridesmaids' Business aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending Net5 zendt de komende drie weken op woensdag de zesdelige Australische dramaserie Secret Bridesmaids' Business met dubbele afleveringen vanaf 20:30 uur uit. GeheimenDe serie gaat over hoe een onverwacht huwelijksaanzoek drie beste vrienden dichterbij dan ooit ooit. Totdat een reeks geheimen aan het licht komt en een gevaarlijke obsessie uit de hand begint te lopen. Wake-up callHet huwelijksaanzoek van Alex aan zijn vriendin Olivia is een wake-up call voor Melanie, die samen met Saskia een toekomstig bruidsmeisjes is. Melanie komt vanwege haar vriend in een bak ellende terecht. Trailer: Film Caught by a Wave vanaf 26 februari te zien bij Netflix Bekijk deze video » Zien: trailer The Handmaid's Tale: seizoen 4 belooft weer bloedstollend spannend te worden Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier bij KIJK.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Net5 zendt de komende drie weken op woensdag de zesdelige Australische dramaserie Secret Bridesmaids' Business met dubbele afleveringen vanaf 20:30 uur uit.

Geheimen
De serie gaat over hoe een onverwacht huwelijksaanzoek drie beste vrienden dichterbij dan ooit ooit. Totdat een reeks geheimen aan het licht komt en een gevaarlijke obsessie uit de hand begint te lopen.

Wake-up call
Het huwelijksaanzoek van Alex aan zijn vriendin Olivia is een wake-up call voor Melanie, die samen met Saskia een toekomstig bruidsmeisjes is. Melanie komt vanwege haar vriend in een bak ellende terecht.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Secret Bridesmaids' Business of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier