Di-rect speelt nieuw nummer 'Wild Hearts' in De Vooravond

Di-rect speelt nieuw nummer 'Wild Hearts' in De Vooravond

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van woensdag 3 maart. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 3 maart terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

Di-rect speelt nieuw nummer 'Wild Hearts' in <em>De Vooravond</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van woensdag 3 maart. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 3 maart terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Aanstaande vrijdag, 5 maart, zal Di-rect een digitaal live concert geven in het Omniversum. Je kunt hier een kaartje voor kopen en zelf bepalen wat je hiervoor betaalt. In De Vooravond geven ze alvaste en voorproefje voor dit concert. Bekijk het fragment uit De Vooravond hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Di-rect speelt nieuw nummer 'Wild Hearts' in De Vooravond

Aanstaande vrijdag, 5 maart, zal Di-rect een digitaal live concert geven in het Omniversum. Je kunt hier een kaartje voor kopen en zelf bepalen wat je hiervoor betaalt. In De Vooravond geven ze alvaste en voorproefje voor dit concert.

Bekijk het fragment uit De Vooravond hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Di-rect speelt nieuw nummer 'Wild Hearts' in De Vooravond of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier