De Vooravond gemist? Sinan Can over tegengaan nepnieuws in de Zweefmeter

De Vooravond gemist? Sinan Can over tegengaan nepnieuws in de Zweefmeter

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van woensdag 3 maart. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 3 maart terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>De Vooravond</em> gemist? Sinan Can over tegengaan nepnieuws in de Zweefmeter Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van woensdag 3 maart. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 3 maart terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Sinan Can vertelt over de verspreiding van nepnieuws door middel van sociale media. Hij stelt de volgende vraag in de Zweefmeter: Mag de vrijheid van meningsuiting beperkt worden om de verspreiding van nepnieuws tegen te gaan? Bekijk het fragment uit De Vooravond hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
De Vooravond gemist? Sinan Can over tegengaan nepnieuws in de Zweefmeter

Sinan Can vertelt over de verspreiding van nepnieuws door middel van sociale media. Hij stelt de volgende vraag in de Zweefmeter: Mag de vrijheid van meningsuiting beperkt worden om de verspreiding van nepnieuws tegen te gaan?

Bekijk het fragment uit De Vooravond hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op De Vooravond gemist? Sinan Can over tegengaan nepnieuws in de Zweefmeter of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier