Bekijk de beelden: Thierry Baudet wordt weggestuurd tijdens campagne in Heerlen

Bekijk de beelden: Thierry Baudet wordt weggestuurd tijdens campagne in Heerlen

De gemeente Heerlen heeft woensdagmiddag een abrupt einde gemaakt aan de campagne bijeenkomst van Forum voor Democratie. Er waren meer dan tweehonderd mensen aanwezig op het plein in Heerlen, dit was volgens de gemeente te veel.

Tekst gaat verder onder de video.

Bekijk de beelden: <em>Thierry Baudet</em> wordt <em>weggestuurd</em> tijdens campagne in Heerlen De gemeente Heerlen heeft woensdagmiddag een abrupt einde gemaakt aan de campagne bijeenkomst van Forum voor Democratie. Er waren meer dan tweehonderd mensen aanwezig op het plein in Heerlen, dit was volgens de gemeente te veel. Tekst gaat verder onder de video. Baudet loopt wegOp de livestream van Forum voor Democratie is te zien dat lijsttrekker Thierry Baudet noodgedwongen een einde moet maken aan zijn campagne in Heerlen: "Het is verschrikkelijk, maar ik mag niets meer zeggen ik moet weg!" De aanwezige mensen reageren met boegeroep op het vertrek van Baudet. Onder begeleiding van de politie verlaat Thierry de campagne in Heerlen. Bekijk hierboven de beelden waarop Thierry Baudet wordt weggestuurd door de gemeente Heerlen. Bekijk ook Goedemorgen Nederland: Thierry Baudet clasht met Maaike Timmerman Bekijk deze video » Thierry Baudet kondigt NOS Journaal aan: "Fake News Journaal" Bekijk deze video »
Nieuws :
Bekijk de beelden: Thierry Baudet wordt weggestuurd tijdens campagne in Heerlen

Baudet loopt weg
Op de livestream van Forum voor Democratie is te zien dat lijsttrekker Thierry Baudet noodgedwongen een einde moet maken aan zijn campagne in Heerlen: "Het is verschrikkelijk, maar ik mag niets meer zeggen ik moet weg!" De aanwezige mensen reageren met boegeroep op het vertrek van Baudet. Onder begeleiding van de politie verlaat Thierry de campagne in Heerlen.

Bekijk hierboven de beelden waarop Thierry Baudet wordt weggestuurd door de gemeente Heerlen.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Bekijk de beelden: Thierry Baudet wordt weggestuurd tijdens campagne in Heerlen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier