Rooijakkers Over De Vloer met Geraldine Kemper gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Rooijakkers Over De Vloer met Geraldine Kemper gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Rooijakkers Over De Vloer met Geraldine Kemper gemist? Bekijk hier de hele uitzending Alle fragmenten uit deze uitzending Zien: Verliefde Geraldine Kemper vertelt over nieuwe liefde in Rooijakkers over de Vloer Bekijk deze video » In een nieuw seizoen Rooijakkers Over De Vloer gaat Art Rooijakkers weer langs bij bekende Nederlanders. Hij ontmoet ze thuis en op het werk en heeft openhartige gesprekken. Elke woensdag om 21:30 uur op RTL 4. Geraldine KemperIn de eerste aflevering van het nieuwe seizoen ontmoet Art een zeer blije en stralende Geraldine Kemper. In een tijd dat velen juist wat bedrukt zijn, valt dat op. VerliefdArt Rooijakkers weet de reden te achterhalen: Geraldine bekent weer verliefd te zijn. Ze vertelt er vol trots over en laat Art een foto zien van de gelukkige. Rooijakkers Over De Vloer: Geraldine stevig ondervraagd over nieuwe liefde Bekijk deze video » Bekijk promo Rooijakkers Over De Vloer seizoen 3: vanaf 3 maart te zien bij RTL 4 Bekijk deze video »
Uitzending :
Rooijakkers Over De Vloer met Geraldine Kemper gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

In een nieuw seizoen Rooijakkers Over De Vloer gaat Art Rooijakkers weer langs bij bekende Nederlanders. Hij ontmoet ze thuis en op het werk en heeft openhartige gesprekken. Elke woensdag om 21:30 uur op RTL 4.

Geraldine Kemper
In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen ontmoet Art een zeer blije en stralende Geraldine Kemper. In een tijd dat velen juist wat bedrukt zijn, valt dat op.

Verliefd
Art Rooijakkers weet de reden te achterhalen: Geraldine bekent weer verliefd te zijn. Ze vertelt er vol trots over en laat Art een foto zien van de gelukkige.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Rooijakkers over de vloer

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Rooijakkers Over De Vloer met Geraldine Kemper gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier