Hondentrimster Marjo ondergaat metamorfose in Chantals Beauty Camper

Hondentrimster Marjo ondergaat metamorfose in Chantals Beauty Camper

Hieronder zie je een fragment uit de eerste aflevering van Chantals Beauty Camper van woensdag 3 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Chantals Beauty Camper van 3 maart terugkijken bij Gids.tv.

De tekst gaat onder de video verder.

Hondentrimster Marjo ondergaat metamorfose in <em>Chantals Beauty Camper</em> Hieronder zie je een fragment uit de eerste aflevering van Chantals Beauty Camper van woensdag 3 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Chantals Beauty Camper van 3 maart terugkijken bij Gids.tv. De tekst gaat onder de video verder. VerrassingChantal, Leco en Fred hebben een leuke verassing voor hondentrimster Marjo. Volgens haar zoon besteedt Marjo meer aandacht aan de honden dan aan zichzelf. Het is dus de hoogste tijd dat Chantals Beauty Camper de dierenliefhebster helpt met een prachtige metamorfose. Chantals Beauty Camper is vanaf woensdag 3 maart te zien bij RTL 4. Vanaf dan kun je alle afleveringen en de leukste fragmenten van Chantals Beauty Camper terugkijken via Gids.tv.
TV :
Hondentrimster Marjo ondergaat metamorfose in Chantals Beauty Camper

Verrassing
Chantal, Leco en Fred hebben een leuke verassing voor hondentrimster Marjo. Volgens haar zoon besteedt Marjo meer aandacht aan de honden dan aan zichzelf. Het is dus de hoogste tijd dat Chantals Beauty Camper de dierenliefhebster helpt met een prachtige metamorfose.

Chantals Beauty Camper is vanaf woensdag 3 maart te zien bij RTL 4. Vanaf dan kun je alle afleveringen en de leukste fragmenten van Chantals Beauty Camper terugkijken via Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Hondentrimster Marjo ondergaat metamorfose in Chantals Beauty Camper of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier