Op1 gemist? Mark Kramer waarschuwt: "Coronavirus nog lang niet uitgeraasd"

Op1 gemist? Mark Kramer waarschuwt: "Coronavirus nog lang niet uitgeraasd"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 3 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 3 maart terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Op1</em> gemist? Mark Kramer waarschuwt: &quot;Coronavirus nog lang niet uitgeraasd&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 3 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 3 maart terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Na ruim een jaar lang in een corona-epidemie gezeten te hebben is iedereen onderhand wel klaar met het coronavirus. Toch heeft Mark Kramer een duidelijke boodschap voor iedereen in Nederland: "Komende twee maanden moet iedereen zich aan de maatregelen houden, om te zorgen dat het niet weer uit de hand gaat lopen." Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Mark Kramer waarschuwt: "Coronavirus nog lang niet uitgeraasd"

Na ruim een jaar lang in een corona-epidemie gezeten te hebben is iedereen onderhand wel klaar met het coronavirus. Toch heeft Mark Kramer een duidelijke boodschap voor iedereen in Nederland: "Komende twee maanden moet iedereen zich aan de maatregelen houden, om te zorgen dat het niet weer uit de hand gaat lopen."

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV