Op1 gemist? Lucas vertelt over zijn overleden broer Jeroen van Merwijk

Op1 gemist? Lucas vertelt over zijn overleden broer Jeroen van Merwijk

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 3 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 3 maart terugkijken bij Gids.tv.

Vandaag bereikte ons het nieuws dat cabaretier Jeroen van Merwijk op 65-jarige leeftijd is overleden aan de gevolgen van darmkanker. Zijn boer Lucas van Merwijk is te gast bij Op1 om te praten over de mooie herinneringen aan zijn overleden broer.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Op1</em> gemist? Lucas vertelt over zijn <em>overleden</em> broer <em>Jeroen van Merwijk</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 3 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 3 maart terugkijken bij Gids.tv. Vandaag bereikte ons het nieuws dat cabaretier Jeroen van Merwijk op 65-jarige leeftijd is overleden aan de gevolgen van darmkanker. Zijn boer Lucas van Merwijk is te gast bij Op1 om te praten over de mooie herinneringen aan zijn overleden broer. Tekst gaat verder onder de video. Mooie herinneringenLucas van Merwijk denkt nog veel terug aan zijn jeugd zijn broer Jeroen. Lucas en Jeroen groeiden op in een creatief gezin, dat heeft de cabaretier zeker geholpen in zijn carrière. In het werk van Jeroen ziet zijn broer veel invloeden terug van zijn vader. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Lucas vertelt over zijn overleden broer Jeroen van Merwijk

Mooie herinneringen
Lucas van Merwijk denkt nog veel terug aan zijn jeugd zijn broer Jeroen. Lucas en Jeroen groeiden op in een creatief gezin, dat heeft de cabaretier zeker geholpen in zijn carrière. In het werk van Jeroen ziet zijn broer veel invloeden terug van zijn vader.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Lucas vertelt over zijn overleden broer Jeroen van Merwijk of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier