Nieuwsuur gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Nieuwsuur gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Nieuwsuur gemist? Bekijk hier de hele uitzending Alle fragmenten uit deze uitzending Ploumen bij Nieuwsuur: PvdA wil liefste samenwerken met GroenLinks Bekijk deze video » Onderwerpen van deze uitzending In gesprek met Lilianne PloumenDeze en volgende week staan onze uitzendingen volledig in het teken van de lijsttrekkers van de grootste partijen. Vanavond schuift Lilianne Ploumen van de Partij van de Arbeid aan. We bespreken het verkiezingsprogramma en maken een analyse van hoe de partij het de afgelopen jaren heeft gedaan. Drie kiezers mogen live in de uitzending hun vragen stellen.
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Onderwerpen van deze uitzending

In gesprek met Lilianne Ploumen
Deze en volgende week staan onze uitzendingen volledig in het teken van de lijsttrekkers van de grootste partijen. Vanavond schuift Lilianne Ploumen van de Partij van de Arbeid aan. We bespreken het verkiezingsprogramma en maken een analyse van hoe de partij het de afgelopen jaren heeft gedaan. Drie kiezers mogen live in de uitzending hun vragen stellen.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Nieuwsuur

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuwsuur gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier