De Vooravond gemist? Bekijk hier de hele uitzending

De Vooravond gemist? Bekijk hier de hele uitzending

De Vooravond gemist? Bekijk hier de hele uitzending Alle fragmenten uit deze uitzending De Vooravond gemist? Cornald Maas over Songfestival: ''Weinig inspiratie in coronatijd'' Bekijk deze video » De Vooravond gemist? Shelley Vol enthousiast over Jeangu's Songfestival-nummer Bekijk deze video » De Vooravond gemist? Mark Rutte over horeca: ''Ja het is zwaar'' Bekijk deze video » De Vooravond: Fidan Ekiz & Renze Klamer proberen Mark Rutte onderuit te halen Bekijk deze video » Onderwerpen van deze uitzending In onze reeks lijsttrekkersgesprekken neemt demissionair premier Rutte plaats aan tafel. We blikken vooruit op de verkiezingen, maar kijken ook terug op de afgelopen 10 jaar. Vanavond presenteert Jeangu Macrooy het gloednieuwe lied waarmee hij ons land zal vertegenwoordigen op het Eurovisie Songfestival! Voor de primeur schakelen we live naar Hilversum, waar ook Emma Wortelboer is, om direct na de presentatie Jeangu als eerste te interviewen en ook Cornald Maas om z'n mening te vragen. We bespreken het lied aan tafel met Songfestival-fanaat Dwight Dissels en oud-deelnemers Gordon en OG3NE.
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Onderwerpen van deze uitzending

  • In onze reeks lijsttrekkersgesprekken neemt demissionair premier Rutte plaats aan tafel. We blikken vooruit op de verkiezingen, maar kijken ook terug op de afgelopen 10 jaar.

  • Vanavond presenteert Jeangu Macrooy het gloednieuwe lied waarmee hij ons land zal vertegenwoordigen op het Eurovisie Songfestival! Voor de primeur schakelen we live naar Hilversum, waar ook Emma Wortelboer is, om direct na de presentatie Jeangu als eerste te interviewen en ook Cornald Maas om z'n mening te vragen.

  • We bespreken het lied aan tafel met Songfestival-fanaat Dwight Dissels en oud-deelnemers Gordon en OG3NE.

Bekijk hier alle video's en artikelen van De Vooravond

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op De Vooravond gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier