Dragons' Den aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Dragons' Den aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Dragons' Den aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending Alle fragmenten uit deze uitzending Dragons' Den: dragons vechten om platform met sexy luisterverhalen Bekijk deze video » Dragons' Den: leraar Hans de Zeeuw presenteert twee rekenspellen Bekijk deze video » Dragons’ Den is terug met een nieuw seizoen waarin beginnende ondernemers die op zoek zijn naar een investeerder, de kans krijgen om hun eigen bedrijf te pitchen aan vijf van de meest succesvolle zakenmensen van ons land. Elke donderdag om 21:30 uur op NPO 1. PortemonneeDe 'Dragons' hebben hun sporen ruimschoots verdiend en gaan nu hun geld, kennis en ervaring delen met startende ondernemers. Ze trekken flink de portemonnee en laten zo de droom van tientallen ondernemers uitkomen. PitchersJort Kelder is de presentator van het nieuwe seizoen van Dragons' Den. Hij ziet pitchers die één kans krijgen om met een hun presentatie de Dragons te overtuigen om in hun bedrijf te investeren. En dat gaat niet iedereen even makkelijk af. Zien: Dragons' Den krijgt nieuw seizoen met Jort Kelder als presentator Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Dragons’ Den is terug met een nieuw seizoen waarin beginnende ondernemers die op zoek zijn naar een investeerder, de kans krijgen om hun eigen bedrijf te pitchen aan vijf van de meest succesvolle zakenmensen van ons land. Elke donderdag om 21:30 uur op NPO 1.

Portemonnee
De 'Dragons' hebben hun sporen ruimschoots verdiend en gaan nu hun geld, kennis en ervaring delen met startende ondernemers. Ze trekken flink de portemonnee en laten zo de droom van tientallen ondernemers uitkomen.

Pitchers
Jort Kelder is de presentator van het nieuwe seizoen van Dragons' Den. Hij ziet pitchers die één kans krijgen om met een hun presentatie de Dragons te overtuigen om in hun bedrijf te investeren. En dat gaat niet iedereen even makkelijk af.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Dragons' Den aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier