Nieuwe teaser prins Harry en Meghan Markle bij Oprah Winfrey met ‘schokkende dingen’

Nieuwe teaser prins Harry en Meghan Markle bij Oprah Winfrey met ‘schokkende dingen’

Er zijn nieuwe beelden vrijgegeven van het interview dat Oprah Winfrey heeft gehouden met prins Harry en Meghan Markle. Hierin doen zij een boekje open over de Britse koninklijke familie.

Lees verder onder de video.

Nieuwe teaser <em>prins Harry en Meghan Markle</em> bij Oprah Winfrey met ‘schokkende dingen’ Er zijn nieuwe beelden vrijgegeven van het interview dat Oprah Winfrey heeft gehouden met prins Harry en Meghan Markle. Hierin doen zij een boekje open over de Britse koninklijke familie. Lees verder onder de video. Meghan Markle gaat los op de Britse royalsHet is de eerste keer dat er beelden van een sprekende Meghan in dit spraakmakende interview te zijn. Zo zegt ze dat ze al veel kwijt zijn. Ook vindt Markle dat er niet van haar kon worden verwacht dat ze niet zou reageren als het koningshuis actief deelnam aan het ‘in stand houden van onwaarheden over ons’. Volgens Oprah hebben de twee ‘schokkende dingen’ gezegd in het interview. Bekijk het item in de video van BBC hierboven, vanaf minuut 6. Hieronder kun je de hele teaser bekijken. Het grote Oprah Winfrey-interview met Harry en Meghan zie je dinsdag 9 maart om 20.30 uur bij Net5. Daarna kun je de special met Harry en Meghan terugkijken bij Gids.tv. Oprah With Meghan And Harry First Look | "Almost Unsurvivable" Harry & Meghan bij Oprah Winfrey: bekijk de eerste beelden Bekijk deze video » Eerste beelden interview Oprah met Harry en Meghan: "Bom Britse Koningshuis" Bekijk deze video »
Royals :
Nieuwe teaser prins Harry en Meghan Markle bij Oprah Winfrey met ‘schokkende dingen’

Meghan Markle gaat los op de Britse royals
Het is de eerste keer dat er beelden van een sprekende Meghan in dit spraakmakende interview te zijn. Zo zegt ze dat ze al veel kwijt zijn. Ook vindt Markle dat er niet van haar kon worden verwacht dat ze niet zou reageren als het koningshuis actief deelnam aan het ‘in stand houden van onwaarheden over ons’. Volgens Oprah hebben de twee ‘schokkende dingen’ gezegd in het interview.

Bekijk het item in de video van BBC hierboven, vanaf minuut 6. Hieronder kun je de hele teaser bekijken.

Het grote Oprah Winfrey-interview met Harry en Meghan zie je dinsdag 9 maart om 20.30 uur bij Net5. Daarna kun je de special met Harry en Meghan terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Nieuwe teaser prins Harry en Meghan Markle bij Oprah Winfrey met ‘schokkende dingen’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier