Jinek gemist? Jaïr Ferwerda veroorzaakt bijna ongeluk: "Ja, ja, ja, uitkijken jij hè!"

Jinek gemist? Jaïr Ferwerda veroorzaakt bijna ongeluk: "Ja, ja, ja, uitkijken jij hè!"

We zouden hier natuurlijk kunnen beginnen met het onderhoud dat Jaïr Ferwerda had met Kajsa Ollongren, de minister van Binnenlandse Zaken, over coronaproof stemmen. Daarmee zouden we echter voorbijgaan aan het bijna-ongeluk dat Ferwerda aan het begin van het filmpje veroorzaakt.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van woensdag 3 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek van 3 maart terugkijken bij Gids.tv.

<em>Jinek</em> gemist? Jaïr Ferwerda veroorzaakt bijna ongeluk: &quot;Ja, ja, ja, uitkijken jij hè!&quot; We zouden hier natuurlijk kunnen beginnen met het onderhoud dat Jaïr Ferwerda had met Kajsa Ollongren, de minister van Binnenlandse Zaken, over coronaproof stemmen. Daarmee zouden we echter voorbijgaan aan het bijna-ongeluk dat Ferwerda aan het begin van het filmpje veroorzaakt. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van woensdag 3 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek van 3 maart terugkijken bij Gids.tv. "Uitkijken!"Ferwerda was te gast in Alphen aan den Rijn en merkte dat de mensen daar niet op hun mondje gevallen zijn. Terwijl Ferwerda al lopend een praatje tegen de camera houdt, wil hij zonder te kijken oversteken. Daarbij loopt hij bijna een oudere vrouw van de fiets, die meteen uithaalt: "Ja, ja, ja, uitkijken jij hè!" Vervolgens is het dan tóch tijd voor het gesprek met Ollongren. Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Jinek gemist? Jaïr Ferwerda veroorzaakt bijna ongeluk: "Ja, ja, ja, uitkijken jij hè!"

"Uitkijken!"
Ferwerda was te gast in Alphen aan den Rijn en merkte dat de mensen daar niet op hun mondje gevallen zijn. Terwijl Ferwerda al lopend een praatje tegen de camera houdt, wil hij zonder te kijken oversteken. Daarbij loopt hij bijna een oudere vrouw van de fiets, die meteen uithaalt: "Ja, ja, ja, uitkijken jij hè!" Vervolgens is het dan tóch tijd voor het gesprek met Ollongren.

Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Jinek gemist? Jaïr Ferwerda veroorzaakt bijna ongeluk: "Ja, ja, ja, uitkijken jij hè!" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier