Jinek: Sander van de Pavert (LuckyTV) vond Mark Rutte in Koffietijd "absurdistisch"

Jinek: Sander van de Pavert (LuckyTV) vond Mark Rutte in Koffietijd "absurdistisch"

Ah, de campagnetijd. Het levert heerlijke en soms tenenkrommende televisie op, als een lijsttrekker weer eens plaatsneemt in een praatprogramma waar je ze normaal niet ziet. Woensdag was Mark Rutte te gast bij Koffietijd en Sander van de Pavert, de man achter LuckyTV, vond het een "absurdistisch" tafereel.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van woensdag 3 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek van 3 maart terugkijken bij Gids.tv.

<em>Jinek</em>: Sander van de Pavert (LuckyTV) vond Mark Rutte in <em>Koffietijd</em> &quot;absurdistisch&quot; Ah, de campagnetijd. Het levert heerlijke en soms tenenkrommende televisie op, als een lijsttrekker weer eens plaatsneemt in een praatprogramma waar je ze normaal niet ziet. Woensdag was Mark Rutte te gast bij Koffietijd en Sander van de Pavert, de man achter LuckyTV, vond het een "absurdistisch" tafereel. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van woensdag 3 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek van 3 maart terugkijken bij Gids.tv. Broodje kaasVan de Pavert genoot ervan hoe Rutte uitweidde over zijn favoriete lunch, om vervolgens op zijn gemak gesteld te worden door de kok, die ook heel erg van een broodje kaas houdt. Presentatrice Quinty Trustfull geniet van de analyse van Van de Pavert en vertelt dat ze ooit zelfs arm in arm met Rutte door de tuin heeft gelopen, als een soort 'first lady'. Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Jinek: Sander van de Pavert (LuckyTV) vond Mark Rutte in Koffietijd "absurdistisch"

Broodje kaas
Van de Pavert genoot ervan hoe Rutte uitweidde over zijn favoriete lunch, om vervolgens op zijn gemak gesteld te worden door de kok, die ook heel erg van een broodje kaas houdt. Presentatrice Quinty Trustfull geniet van de analyse van Van de Pavert en vertelt dat ze ooit zelfs arm in arm met Rutte door de tuin heeft gelopen, als een soort 'first lady'.

Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Jinek: Sander van de Pavert (LuckyTV) vond Mark Rutte in Koffietijd "absurdistisch" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier