Jinek gemist? Ruben Nicolai emotioneel door gesprekken met zieke kinderen

Jinek gemist? Ruben Nicolai emotioneel door gesprekken met zieke kinderen

Ruben Nicolai zet zich in voor de stichting Hartekind, die zich bekommert om kinderen met een hartafwijking of hartziekte. In die rol heeft hij veel gesprekken gevoerd met kinderen in het ziekenhuis en dat roept de nodige emoties op bij Jinek.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van woensdag 3 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek van 3 maart terugkijken bij Gids.tv.

<em>Jinek</em> gemist? Ruben Nicolai emotioneel door gesprekken met zieke kinderen Ruben Nicolai zet zich in voor de stichting Hartekind, die zich bekommert om kinderen met een hartafwijking of hartziekte. In die rol heeft hij veel gesprekken gevoerd met kinderen in het ziekenhuis en dat roept de nodige emoties op bij Jinek. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van woensdag 3 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek van 3 maart terugkijken bij Gids.tv. OneerlijkNicolai ziet dat kinderen het enorm oneerlijk vinden dat een aangeboren hartafwijking juist hen overkomt. Ze moeten daardoor oneindig vaak naar het ziekenhuis, waar ze allemaal slangetjes in hun lijfje en neus krijgen. Bij het zien van de foto's moet Nicolai zelf de tranen wegvegen uit zijn ooghoeken. Hij roept iedereen die ook maar enigszins geraakt wordt door de foto's op geld te doneren aan de stichting Hartekind. Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Jinek gemist? Ruben Nicolai emotioneel door gesprekken met zieke kinderen

Oneerlijk
Nicolai ziet dat kinderen het enorm oneerlijk vinden dat een aangeboren hartafwijking juist hen overkomt. Ze moeten daardoor oneindig vaak naar het ziekenhuis, waar ze allemaal slangetjes in hun lijfje en neus krijgen. Bij het zien van de foto's moet Nicolai zelf de tranen wegvegen uit zijn ooghoeken. Hij roept iedereen die ook maar enigszins geraakt wordt door de foto's op geld te doneren aan de stichting Hartekind.

Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Jinek gemist? Ruben Nicolai emotioneel door gesprekken met zieke kinderen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier