Jinek gemist? Excentrieke kapper Ronny Fabianno opende salon om half vijf 's ochtends

Jinek gemist? Excentrieke kapper Ronny Fabianno opende salon om half vijf 's ochtends

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van woensdag 3 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek van 3 maart terugkijken bij Gids.tv.

De kappers in Nederland hebben hun deuren weer geopend voor klanten, en dat is voor iedereen een opluchting - niet in de laatste plaats voor de kappers zelf, die na maanden stilzitten eindelijk weer aan het werk mogen. De excentrieke kapper Ronny Fabianno schoof aan bij Jinek en onthulde dat hij zijn salon 's ochtends om half vijf al opende.

<em>Jinek</em> gemist? Excentrieke kapper Ronny Fabianno opende salon om half vijf 's ochtends Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van woensdag 3 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek van 3 maart terugkijken bij Gids.tv. De kappers in Nederland hebben hun deuren weer geopend voor klanten, en dat is voor iedereen een opluchting - niet in de laatste plaats voor de kappers zelf, die na maanden stilzitten eindelijk weer aan het werk mogen. De excentrieke kapper Ronny Fabianno schoof aan bij Jinek en onthulde dat hij zijn salon 's ochtends om half vijf al opende. Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Jinek gemist? Excentrieke kapper Ronny Fabianno opende salon om half vijf 's ochtends

Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Jinek gemist? Excentrieke kapper Ronny Fabianno opende salon om half vijf 's ochtends of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier