Jinek: Kim Putters (SCP) over duivels dilemma: ‘Samenleving verstandig openen’

Jinek: Kim Putters (SCP) over duivels dilemma: ‘Samenleving verstandig openen’

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van woensdag 3 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek van 3 maart terugkijken bij Gids.tv.

Directeur Kim Putters van Sociaal en Cultureel Planbureau vertelt bij Jinek over het duivelse dilemma dat de coronacrisis veroorzaakt. Aan de ene kant moet de zorg worden beschermd en kan het aantal besmettingen niet veel verder oplopen. “Tegelijkertijd: we zijn een samenleving en we kunnen niet opgehokt zitten. Dus we zullen de samenleving op een verstandige manier moeten openen.”

Bekijk het fragment uit Jinek hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

<em>Jinek</em>: Kim Putters (SCP) over duivels dilemma: ‘Samenleving verstandig openen’ Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van woensdag 3 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek van 3 maart terugkijken bij Gids.tv. Directeur Kim Putters van Sociaal en Cultureel Planbureau vertelt bij Jinek over het duivelse dilemma dat de coronacrisis veroorzaakt. Aan de ene kant moet de zorg worden beschermd en kan het aantal besmettingen niet veel verder oplopen. “Tegelijkertijd: we zijn een samenleving en we kunnen niet opgehokt zitten. Dus we zullen de samenleving op een verstandige manier moeten openen.” Bekijk het fragment uit Jinek hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Jinek: Kim Putters (SCP) over duivels dilemma: ‘Samenleving verstandig openen’


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Jinek: Kim Putters (SCP) over duivels dilemma: ‘Samenleving verstandig openen’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier