Leco van Zadelhoff leert Chantal Janzen hoe ze smokey eye maakt (video)

Leco van Zadelhoff leert Chantal Janzen hoe ze smokey eye maakt (video)

Chantal Janzen wil er graag goed uitzien voor een datenight, mocht ze worden verrast door haar man. Ze wil dan graag een smokey eye maken, en vraagt Leco van Zadelhoff om raad. De visagist legt uit wat een smokey eye is en hoe je dat zelf maakt.

Bekijk de video van &C met Leco van Zadelhoff en Chantal Janzen hieronder.

Chantal's Beauty Camper is elke woensdag te zien bij RTL 4. Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van Chantal's Beauty Camper terugkijken via Gids.tv.

Leco van Zadelhoff leert <em>Chantal Janzen</em> hoe ze smokey eye maakt (video) Chantal Janzen wil er graag goed uitzien voor een datenight, mocht ze worden verrast door haar man. Ze wil dan graag een smokey eye maken, en vraagt Leco van Zadelhoff om raad. De visagist legt uit wat een smokey eye is en hoe je dat zelf maakt. Bekijk de video van &C met Leco van Zadelhoff en Chantal Janzen hieronder. Chantal's Beauty Camper is elke woensdag te zien bij RTL 4. Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van Chantal's Beauty Camper terugkijken via Gids.tv. Bekijk botsingen in Chantal's Beauty Camper met Leco van Zadelhoff achter het stuur Bekijk deze video » Video: Zoontje maakt het Chantal Janzen moeilijk tijdens toiletbezoek Bekijk deze video »
Entertainment :
Leco van Zadelhoff leert Chantal Janzen hoe ze smokey eye maakt (video)


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Leco van Zadelhoff leert Chantal Janzen hoe ze smokey eye maakt (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier