SpaceX-raket explodeert na landing in Texas: bekijk de heftige beelden

SpaceX-raket explodeert na landing in Texas: bekijk de heftige beelden

Woensdag is een raket van SpaceX ontploft, na een landing in de staat Texas in de Verenigde Staten. Er was geen bemanning aanwezig in de raket. Het leek in eerste instantie een succesvolle landing, maar nadat de raket was neergedaald op de aarde explodeerde deze alsnog.

Bekijk beelden van de exploderende raket van SpaceX in de video van de Telegraaf hieronder.

<em>SpaceX-raket</em> explodeert na landing in Texas: bekijk de heftige beelden Woensdag is een raket van SpaceX ontploft, na een landing in de staat Texas in de Verenigde Staten. Er was geen bemanning aanwezig in de raket. Het leek in eerste instantie een succesvolle landing, maar nadat de raket was neergedaald op de aarde explodeerde deze alsnog. Bekijk beelden van de exploderende raket van SpaceX in de video van de Telegraaf hieronder. LuckyTV heeft nieuwe beelden explosie SpaceX-raket: man met drone is boosdoener Bekijk deze video » Heftig: SpaceX-raket opnieuw ontploft, bekijk de beelden Bekijk deze video »
Buitenland :
SpaceX-raket explodeert na landing in Texas: bekijk de heftige beelden


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op SpaceX-raket explodeert na landing in Texas: bekijk de heftige beelden of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier