Joost Eerdmans wil terrassen openen: 'Doe het nou een keer!' (Goedemorgen Nederland)

Joost Eerdmans wil terrassen openen: 'Doe het nou een keer!' (Goedemorgen Nederland)

De druk op de politiek om de samenleving meer te openen wordt steeds groter, er worden nu ook tests uitgevoerd om te kijken of terrassen op een veilige manier kunnen worden geopend. Joost Eerdmans van JA21 denkt dat dit op een veilige manier kan. "Doe het nou een keer, ga er nou mee praten. Want dit heeft totaal geen enkele invloed, zeker in de buitenlucht niet, op het fenomeen dat heel veel groepen bij elkaar komen."

Bekijk de video van Goedemorgen Nederland hieronder. Heb je Goedemorgen Nederland gemist? Je kunt elke uitzending en de beste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

<em>Joost Eerdmans</em> wil terrassen openen: 'Doe het nou een keer!' (<em>Goedemorgen Nederland</em>) De druk op de politiek om de samenleving meer te openen wordt steeds groter, er worden nu ook tests uitgevoerd om te kijken of terrassen op een veilige manier kunnen worden geopend. Joost Eerdmans van JA21 denkt dat dit op een veilige manier kan. "Doe het nou een keer, ga er nou mee praten. Want dit heeft totaal geen enkele invloed, zeker in de buitenlucht niet, op het fenomeen dat heel veel groepen bij elkaar komen." Bekijk de video van Goedemorgen Nederland hieronder. Heb je Goedemorgen Nederland gemist? Je kunt elke uitzending en de beste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Joost Eerdmans op de bank bij Emma Wortelboer: "Heeft u Thierry Baudet onterecht vertrouwd?" Bekijk deze video » Pittige discussie Sylvana Simons en Joost Eerdmans: ‘Dat moet je gewoon niet doen!’ Bekijk deze video »
TV :
Joost Eerdmans wil terrassen openen: 'Doe het nou een keer!' (Goedemorgen Nederland)


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Joost Eerdmans wil terrassen openen: 'Doe het nou een keer!' (Goedemorgen Nederland) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier