Donderdag in De 5 Uur Show: Esther Ouwehand (Partij Voor De Dieren) en Barbara Barend

Donderdag in De 5 Uur Show: Esther Ouwehand (Partij Voor De Dieren) en Barbara Barend

Donderdag is het weer tijd voor een nieuwe uitzending van de 5 Uur Show, dit zijn de gasten met wie van alles wordt besproken, waaronder het laatste nieuws:

  • Esther Ouwehand van Partij Voor De Dieren is te gast, de 5 Uur Show checkt of zij jouw stem waard is.
  • Barbara Barend blikt vooruit op de komende sportzomer, waar zij zich enorm op verheugt.

Bekijk de aankondiging van De 5 Uur Show van donderdag hieronder.

De 5 Uur Show is elke werkdag om 16.50 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van De 5 Uur Show terugkijken op Gids.tv.

Donderdag in <em>De 5 Uur Show</em>: Esther Ouwehand (Partij Voor De Dieren) en Barbara Barend Donderdag is het weer tijd voor een nieuwe uitzending van de 5 Uur Show, dit zijn de gasten met wie van alles wordt besproken, waaronder het laatste nieuws: Esther Ouwehand van Partij Voor De Dieren is te gast, de 5 Uur Show checkt of zij jouw stem waard is. Barbara Barend blikt vooruit op de komende sportzomer, waar zij zich enorm op verheugt. Bekijk de aankondiging van De 5 Uur Show van donderdag hieronder. De 5 Uur Show is elke werkdag om 16.50 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van De 5 Uur Show terugkijken op Gids.tv. Terugkijken: in gesprek met Kees van der Staaij en Esther Ouwehand (NOS op 3) Bekijk deze video » De Vooravond gemist? Emma Wortelboer voelt PvdD lijstrekker Esther Ouwehand aan de tand Bekijk deze video »
TV :
Donderdag in De 5 Uur Show: Esther Ouwehand (Partij Voor De Dieren) en Barbara Barend


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Donderdag in De 5 Uur Show: Esther Ouwehand (Partij Voor De Dieren) en Barbara Barend of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier