Chantal's Beauty Camper: Fred van Leer ruikt ‘heel veel stront!’

Chantal's Beauty Camper: Fred van Leer ruikt ‘heel veel stront!’

Fred van Leer gaat samen op pad met Chantal Janzen en Leco van Zadelhoff met Chantal's Beauty Camper. Ze bezoeken een paardenstoeterij en er is een ding wat de stylist meteen opvalt. “Een plek met heel veel paarden. En dus ook heel veel stront!”

Bekijk het fragment van Chantal's Beauty Camper in de video hieronder.

Chantal's Beauty Camper is elke woensdag te zien bij RTL 4. Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van Chantal's Beauty Camper terugkijken via Gids.tv.

<em>Chantal's Beauty Camper</em>: Fred van Leer ruikt ‘heel veel stront!’ Fred van Leer gaat samen op pad met Chantal Janzen en Leco van Zadelhoff met Chantal's Beauty Camper. Ze bezoeken een paardenstoeterij en er is een ding wat de stylist meteen opvalt. “Een plek met heel veel paarden. En dus ook heel veel stront!” Bekijk het fragment van Chantal's Beauty Camper in de video hieronder. Chantal's Beauty Camper is elke woensdag te zien bij RTL 4. Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van Chantal's Beauty Camper terugkijken via Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Chantal's Beauty Camper: Fred van Leer ruikt ‘heel veel stront!’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV