Martha in Lang Leve De Liefde: ‘Als we uit elkaar gaan, ga ik tegen je vechten’

Martha in Lang Leve De Liefde: ‘Als we uit elkaar gaan, ga ik tegen je vechten’

Martha is in Lang Leve De Liefde erg duidelijk tegen haar date René. Ze stelt direct vragen over bijvoorbeeld zijn issues met vrouwen. En ze laat ook weten wat ze zal doen als hun eventuele relatie zou stranden. “Stel je voor, ik heb een relatie met jou en we gaan uit elkaar. Dan ga ik echt werkelijk waar tegen je vechten. En dan wil ik wel winnen. En dan doe ik er alles aan om te winnen.”

Bekijk het fragment van Lang Leve De Liefde in de video hieronder.

Lang Leve De Liefde is elke werkdag om 19.00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.

Martha in <em>Lang Leve De Liefde</em>: ‘Als we uit elkaar gaan, ga ik tegen je vechten’ Martha is in Lang Leve De Liefde erg duidelijk tegen haar date René. Ze stelt direct vragen over bijvoorbeeld zijn issues met vrouwen. En ze laat ook weten wat ze zal doen als hun eventuele relatie zou stranden. “Stel je voor, ik heb een relatie met jou en we gaan uit elkaar. Dan ga ik echt werkelijk waar tegen je vechten. En dan wil ik wel winnen. En dan doe ik er alles aan om te winnen.” Bekijk het fragment van Lang Leve De Liefde in de video hieronder. Lang Leve De Liefde is elke werkdag om 19.00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl. Lang Leve de Liefde: wil Mandy wegvliegen bij Jarno? Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: Deelnemers stellen zich open tijdens gebarenspel Bekijk deze video »
TV :
Martha in Lang Leve De Liefde: ‘Als we uit elkaar gaan, ga ik tegen je vechten’


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Martha in Lang Leve De Liefde: ‘Als we uit elkaar gaan, ga ik tegen je vechten’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier