Goedemorgen Nederland: Gezonde levensstijl wordt elitair

Goedemorgen Nederland: Gezonde levensstijl wordt elitair

Overgewicht en zelfs obesitas is een groot probleem in Nederland. Steeds meer mensen in ons land zijn veel te zwaar en dat drukt op termijn weer op de gezondheidszorg. Uit onderzoek blijkt, waar De Telegraaf over schrijft, dat veel mensen vinden dat de verantwoordelijkheid voor overgewicht bij de mensen zelf ligt. Lijsttrekker van NLBeter, Esther van Fenema, is het daar niet mee eens.

Bekijk de video van Goedemorgen Nederland hieronder. Heb je Goedemorgen Nederland gemist? Je kunt elke uitzending en de beste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

<em>Goedemorgen Nederland</em>: Gezonde levensstijl wordt elitair Overgewicht en zelfs obesitas is een groot probleem in Nederland. Steeds meer mensen in ons land zijn veel te zwaar en dat drukt op termijn weer op de gezondheidszorg. Uit onderzoek blijkt, waar De Telegraaf over schrijft, dat veel mensen vinden dat de verantwoordelijkheid voor overgewicht bij de mensen zelf ligt. Lijsttrekker van NLBeter, Esther van Fenema, is het daar niet mee eens. Bekijk de video van Goedemorgen Nederland hieronder. Heb je Goedemorgen Nederland gemist? Je kunt elke uitzending en de beste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Pittige discussie Sylvana Simons en Joost Eerdmans: ‘Dat moet je gewoon niet doen!’ Bekijk deze video » Joost Eerdmans wil terrassen openen: 'Doe het nou een keer!' (Goedemorgen Nederland) Bekijk deze video »
TV :
Goedemorgen Nederland: Gezonde levensstijl wordt elitair


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Goedemorgen Nederland: Gezonde levensstijl wordt elitair of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier