Marble Mania: John de Wolf knikkert met ogen dicht: ‘Zo voetbalde je vroeger’

Marble Mania: John de Wolf knikkert met ogen dicht: ‘Zo voetbalde je vroeger’

John de Wolf schittert vanavond samen met Dennis van der Geest en Anouk Hoogendijk in Marble Mania. En de oud-voetballer heeft een bijzondere techniek voor het knikkeren. Met het jeu de boules knikkert hij namelijk met zijn ogen dicht. “Zoals je vroeger altijd voetbalde”, aldus Dennis.

Bekijk het fragment van de nieuwe aflevering van Marble Mania hieronder.

Marble Mania is elke donderdag om 20:30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Marble Mania terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Marble Mania</em>: John de Wolf knikkert met ogen dicht: ‘Zo voetbalde je vroeger’ John de Wolf schittert vanavond samen met Dennis van der Geest en Anouk Hoogendijk in Marble Mania. En de oud-voetballer heeft een bijzondere techniek voor het knikkeren. Met het jeu de boules knikkert hij namelijk met zijn ogen dicht. “Zoals je vroeger altijd voetbalde”, aldus Dennis. Bekijk het fragment van de nieuwe aflevering van Marble Mania hieronder. Marble Mania is elke donderdag om 20:30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Marble Mania terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Marble Mania: John de Wolf knikkert met ogen dicht: ‘Zo voetbalde je vroeger’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier