Dit zijn de eerste beelden van Temptation Island USA seizoen 3

Dit zijn de eerste beelden van Temptation Island USA seizoen 3

Voor alle Temptation Island-lovers is er weer wat te doen op de donderdagavond! Het derde seizoen van Temptation Island USA is namelijk van start gegaan op Videoland. De eerste twee afleveringen zijn nu te bekijken, waarin de koppels geïntroduceerd worden.

Dit zijn de eerste beelden van <em>Temptation Island USA</em> seizoen 3 Voor alle Temptation Island-lovers is er weer wat te doen op de donderdagavond! Het derde seizoen van Temptation Island USA is namelijk van start gegaan op Videoland. De eerste twee afleveringen zijn nu te bekijken, waarin de koppels geïntroduceerd worden. Meer dramaAangezien de Amerikaanse versie van ons lieftallige format net wat meer budget, drama en extravagante types bevat, wordt het weer smullen! Zullen er nieuwe liefdes opbloeien of wordt het een grote chaos? Temptation Island USA is elke donderdag te zien op Videoland. Temptation Island: verleidster Tahira vertelt Marco dat ze van hem houdt Bekijk deze video » Zien: geef je nu op voor tweede seizoen Temptation Island: Love or Leave Bekijk deze video »

Meer drama
Aangezien de Amerikaanse versie van ons lieftallige format net wat meer budget, drama en extravagante types bevat, wordt het weer smullen! Zullen er nieuwe liefdes opbloeien of wordt het een grote chaos?

Temptation Island USA is elke donderdag te zien op Videoland.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Dit zijn de eerste beelden van Temptation Island USA seizoen 3 of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier