Big Brother: bewoners hebben meer dan 41.000 euro verdiend voor de pot

Big Brother: bewoners hebben meer dan 41.000 euro verdiend voor de pot

De bewoners van Big Brother doen hun uiterste best om de pot te spekken, en dat lukt behoorlijk goed. Er moeten allerlei opdrachten worden uitgevoerd waarmee ze geld kunnen verdienen, inmiddels zit er 41.297 euro en 50 cent in de pot.

Bekijk het fragment van Big Brother in de video hieronder.

Big Brother is iedere werkdag om 21:30 uur te zien op RTL 5 en Videoland. Daarnaast wordt iedere donderdagavond op datzelfde tijdstip een liveshow uitgezonden en kun je 24/7 twee livestreams bekijken op Videoland. Je kunt alle afleveringen van Big Brother terugkijken bij Gids.tv.

<em>Big Brother</em>: bewoners hebben meer dan 41.000 euro verdiend voor de pot De bewoners van Big Brother doen hun uiterste best om de pot te spekken, en dat lukt behoorlijk goed. Er moeten allerlei opdrachten worden uitgevoerd waarmee ze geld kunnen verdienen, inmiddels zit er 41.297 euro en 50 cent in de pot. Bekijk het fragment van Big Brother in de video hieronder. Big Brother is iedere werkdag om 21:30 uur te zien op RTL 5 en Videoland. Daarnaast wordt iedere donderdagavond op datzelfde tijdstip een liveshow uitgezonden en kun je 24/7 twee livestreams bekijken op Videoland. Je kunt alle afleveringen van Big Brother terugkijken bij Gids.tv. Big Brother: koffers worden gepakt voor de halve finale Bekijk deze video » Big Brother: Jill twijfelt over gevoel voor Thomas: ‘Toch meer dan vriendschap’ Bekijk deze video »


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Big Brother: bewoners hebben meer dan 41.000 euro verdiend voor de pot of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier