Zien: dochter Rico Verhoeven heeft een autowas-ongelukje

Zien: dochter Rico Verhoeven heeft een autowas-ongelukje

Dat Rico Verhoeven fan is van mooie (en vooral dure) auto's is bekend. Hij zet zijn dochter in om te helpen met het wassen van zijn auto, die de druk van de waterslang nogal onderschat. Terwijl ze het water aanzet glipt de slang uit haar handen, waardoor ze Verhoeven volledig onderspuit. De kickboxkampioen komt niet meer bij van het lachen.

Bekijk de video van Rico Verhoeven hieronder.

Zien: dochter <em>Rico Verhoeven</em> heeft een autowas-ongelukje Dat Rico Verhoeven fan is van mooie (en vooral dure) auto's is bekend. Hij zet zijn dochter in om te helpen met het wassen van zijn auto, die de druk van de waterslang nogal onderschat. Terwijl ze het water aanzet glipt de slang uit haar handen, waardoor ze Verhoeven volledig onderspuit. De kickboxkampioen komt niet meer bij van het lachen. Bekijk de video van Rico Verhoeven hieronder. Bekijk ook Zien: Schaars geklede Rico Verhoeven neemt frisse duik in de sneeuw Bekijk deze video »


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: dochter Rico Verhoeven heeft een autowas-ongelukje of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier