Gordon giert het uit met Coen & Sander: "Coen schijt op een glazen plaat!"

Gordon giert het uit met Coen & Sander: "Coen schijt op een glazen plaat!"

Terwijl Gordon in de radio uitzending van Coen en Sander op 538 aanwezig is, gebeurt er iets eigenaardigs. Zijn hond Toto zit namelijk op het dak van zijn gym te poepen. Midden in het gesprek roept Gordon ineens: "Godver, mijn hond zit op een glazen plaat te schijten!" De mannen maken er wat grappen over en gieren het uit. Sander roept vervolgens: "Nu zit Coen ook te schijten, hou eens op joh!"

Bekijk de video van Radio 538 hieronder.

Gordon giert het uit met <em>Coen &amp; Sander</em>: &quot;Coen schijt op een glazen plaat!&quot; Terwijl Gordon in de radio uitzending van Coen en Sander op 538 aanwezig is, gebeurt er iets eigenaardigs. Zijn hond Toto zit namelijk op het dak van zijn gym te poepen. Midden in het gesprek roept Gordon ineens: "Godver, mijn hond zit op een glazen plaat te schijten!" De mannen maken er wat grappen over en gieren het uit. Sander roept vervolgens: "Nu zit Coen ook te schijten, hou eens op joh!" Bekijk de video van Radio 538 hieronder. Bekijk ook Kijktip: 5 Tegen 5 keert terug op televisie met Gordon als presentator Bekijk deze video »


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Gordon giert het uit met Coen & Sander: "Coen schijt op een glazen plaat!" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier