Zien: olifantenkalfje Rashmi mag voor het eerst naar buiten

Zien: olifantenkalfje Rashmi mag voor het eerst naar buiten

Het Aziatische olifantje Rashmi, dat op 5 februari werd geboren, heeft voor het eerst zijn buitenverblijf in Dierenrijk mogen ontdekken. Na een maand binnen kon hij goed wennen aan de andere olifanten in het binnenverblijf. Het nieuwsgierige mannetje rende zonder enige aarzeling richting de voor hem grote vlakte van de Mierlose dierentuin.

Bekijk de video van het ED hieronder.

Zien: <em>olifantenkalfje Rashmi</em> mag voor het eerst naar buiten Het Aziatische olifantje Rashmi, dat op 5 februari werd geboren, heeft voor het eerst zijn buitenverblijf in Dierenrijk mogen ontdekken. Na een maand binnen kon hij goed wennen aan de andere olifanten in het binnenverblijf. Het nieuwsgierige mannetje rende zonder enige aarzeling richting de voor hem grote vlakte van de Mierlose dierentuin. Bekijk de video van het ED hieronder. Bekijk ook Zeldzaam: Bekijk beelden van geboren zwarte neushoorn in Australië Bekijk deze video »
Entertainment :
Zien: olifantenkalfje Rashmi mag voor het eerst naar buiten


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: olifantenkalfje Rashmi mag voor het eerst naar buiten of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier