Finale Nieuwe Boeren: alle deelnemers komen weer bij elkaar voor noaberfeest

Finale Nieuwe Boeren: alle deelnemers komen weer bij elkaar voor noaberfeest

Vanavond kun je kijken naar de grote finale van Nieuwe Boeren. Er is een noaberfeest georganiseerd en hiervoor komen alle deelnemers nog een keer bij elkaar. Toch mogen er maar vier kandidaten naar de finale, en er moet hierom nog een duel worden gespeeld. En dan krijg je antwoord op de vraag wie er vandoor gaat met de pot.

Bekijk het fragment van de finale van Nieuwe Boeren in de video hieronder.

De finale van Nieuwe Boeren is donderdag 4 maart om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Nieuwe Boeren terugkijken bij Gids.tv.

Finale <em>Nieuwe Boeren</em>: alle deelnemers komen weer bij elkaar voor noaberfeest Vanavond kun je kijken naar de grote finale van Nieuwe Boeren. Er is een noaberfeest georganiseerd en hiervoor komen alle deelnemers nog een keer bij elkaar. Toch mogen er maar vier kandidaten naar de finale, en er moet hierom nog een duel worden gespeeld. En dan krijg je antwoord op de vraag wie er vandoor gaat met de pot. Bekijk het fragment van de finale van Nieuwe Boeren in de video hieronder. De finale van Nieuwe Boeren is donderdag 4 maart om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Nieuwe Boeren terugkijken bij Gids.tv. Nieuwe Boeren: Jethro neemt afscheid van varken: "Ik moet dadelijk huilen" Bekijk deze video » Nieuwe Boeren: Levenloze Rita maakt rondje op het erf: "Heel zielig" Bekijk deze video »


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Finale Nieuwe Boeren: alle deelnemers komen weer bij elkaar voor noaberfeest of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier