Monique des Bouvrie: "Jan draait zich om in zijn graf!" (video)

Monique des Bouvrie: "Jan draait zich om in zijn graf!" (video)

In de zesde aflevering ‘Als banken konden praten’ staat de bank van Renate op een plek die bijzonder is voor Monique des Bouvrie. De bank staat in de kapel waar haar kinderen zijn gedoopt. Monique vertelt ook over Jan en hoe hij alle schrootjesplafonds had weggehaald, die zij nu weer terugbrengt. Ze lacht en zegt: "Ik denk als hij dat hoort en ziet, hij zich omdraait in zijn graf!"

Bekijk de video van LINDA. hieronder.

<em>Monique des Bouvrie</em>: &quot;Jan draait zich om in zijn graf!&quot; (video) In de zesde aflevering ‘Als banken konden praten’ staat de bank van Renate op een plek die bijzonder is voor Monique des Bouvrie. De bank staat in de kapel waar haar kinderen zijn gedoopt. Monique vertelt ook over Jan en hoe hij alle schrootjesplafonds had weggehaald, die zij nu weer terugbrengt. Ze lacht en zegt: "Ik denk als hij dat hoort en ziet, hij zich omdraait in zijn graf!" Bekijk de video van LINDA. hieronder. Bekijk ook Beau gemist? Aangrijpend gesprek over Jan des Bouvrie met weduwe Monique Bekijk deze video »
Entertainment :
Monique des Bouvrie: "Jan draait zich om in zijn graf!" (video)


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Monique des Bouvrie: "Jan draait zich om in zijn graf!" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV