Meghan Markle in Oprah interview: "We hebben al zoveel verloren" (video)

Meghan Markle in Oprah interview: "We hebben al zoveel verloren" (video)

Het is een veelbesproken interview, dat van Oprah Winfrey met Prince Harry en Meghan Markle. Nu het stel verhuisd is naar Californië, vinden zij het tijd om een boekje open te doen over hun verleden met het Britse Koningshuis. En dat is niet niks, want volgens het stel worden er veel onwaarheden verspreidt door de Koninklijke familie zelf.

<em>Meghan Markle</em> in Oprah interview: &quot;We hebben al zoveel verloren&quot; (video) Het is een veelbesproken interview, dat van Oprah Winfrey met Prince Harry en Meghan Markle. Nu het stel verhuisd is naar Californië, vinden zij het tijd om een boekje open te doen over hun verleden met het Britse Koningshuis. En dat is niet niks, want volgens het stel worden er veel onwaarheden verspreidt door de Koninklijke familie zelf. Altijd maar stil blijvenOprah Winfrey zit in dit fragment alleen met Meghan, waar ze vraagt wat ze ervan vindt dat het Britse koningshuis dit interview gaat zien. Meghan antwoord hierop: "Ik begrijp niet dat ze verwachten dat we na al die tijd stil zouden blijven, zeker aangezien zij constant onwaarheden blijven verspreiden. Als we hierdoor het risico lopen om dingen te verliezen... We hebben al zoveel verloren." Het grote Oprah Winfrey-interview met Harry en Meghan zie je dinsdag 9 maart om 20.30 uur bij Net5. Daarna kun je de special met Harry en Meghan terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Harry & Meghan bij Oprah Winfrey: bekijk de eerste beelden Bekijk deze video » Nieuwe teaser prins Harry en Meghan Markle bij Oprah Winfrey met ‘schokkende dingen’ Bekijk deze video »

Altijd maar stil blijven
Oprah Winfrey zit in dit fragment alleen met Meghan, waar ze vraagt wat ze ervan vindt dat het Britse koningshuis dit interview gaat zien. Meghan antwoord hierop: "Ik begrijp niet dat ze verwachten dat we na al die tijd stil zouden blijven, zeker aangezien zij constant onwaarheden blijven verspreiden. Als we hierdoor het risico lopen om dingen te verliezen... We hebben al zoveel verloren."

Het grote Oprah Winfrey-interview met Harry en Meghan zie je dinsdag 9 maart om 20.30 uur bij Net5. Daarna kun je de special met Harry en Meghan terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Meghan Markle in Oprah interview: "We hebben al zoveel verloren" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier