Romantische komedie Hartenstrijd donderdag bij Net5: bekijk de trailer

Romantische komedie Hartenstrijd donderdag bij Net5: bekijk de trailer

Kijk hier waar je de romantische komedie Hartenstrijd kunt streamen.

Heb je zin in een romantische komedie, dan zit je donderdagavond goed bij Net5. Hier wordt namelijk de film Hartenstrijd uitgezonden, met onder anderen Tibor Lukács, Jennifer Hoffman en Georgina Verbaan. In de film is Tina helemaal klaar met de liefde, en wil ze alleen nog maar daten voor seks. Maar dan komt ze Sven tegen, die juist wil bewijzen dat hij met vrouwen kan omgaan zonder gelijk met ze het bed in te duiken. En deze zoektocht van Tina en Sven naar ware liefde wordt een bijzonder experiment.

Hartenstrijd is donderdag 4 maart om 20.30 uur te zien bij Net5. In de video hieronder kun je de trailer van Hartenstrijd bekijken.

Romantische komedie <em>Hartenstrijd</em> donderdag bij Net5: bekijk de trailer Kijk hier waar je de romantische komedie Hartenstrijd kunt streamen. Heb je zin in een romantische komedie, dan zit je donderdagavond goed bij Net5. Hier wordt namelijk de film Hartenstrijd uitgezonden, met onder anderen Tibor Lukács, Jennifer Hoffman en Georgina Verbaan. In de film is Tina helemaal klaar met de liefde, en wil ze alleen nog maar daten voor seks. Maar dan komt ze Sven tegen, die juist wil bewijzen dat hij met vrouwen kan omgaan zonder gelijk met ze het bed in te duiken. En deze zoektocht van Tina en Sven naar ware liefde wordt een bijzonder experiment. Hartenstrijd is donderdag 4 maart om 20.30 uur te zien bij Net5. In de video hieronder kun je de trailer van Hartenstrijd bekijken. Just Say Yes met Yolanthe Cabau op Netflix: bekijk de eerste beelden Bekijk deze video » Nieuwe satirische serie TRECX vanaf 1 maart op Prime Video, bekijk de trailer Bekijk deze video »
Trailer :
Romantische komedie Hartenstrijd donderdag bij Net5: bekijk de trailer

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV