Zien: Geert Wilders wilde hoofdredacteur van De Telegraaf worden

Zien: Geert Wilders wilde hoofdredacteur van De Telegraaf worden

Maandag 8 maart verschijnt de verkiezingskrant van De Telegraaf. Hierin presenteren partijen zich aan onze lezers. PVV-leider Geert Wilders vertelt over zijn favoriete beroep als kind en zijn eigen vrijheid. Hij wilde vroeger altijd hoofdredacteur van De Telegraaf worden en heeft zelfs voorgesteld om eens van baan te wisselen aan de toenmalige hoofdredacteur.

Bekijk de video van De Telegraaf hieronder.

Zien: <em>Geert Wilders</em> wilde hoofdredacteur van De Telegraaf worden Maandag 8 maart verschijnt de verkiezingskrant van De Telegraaf. Hierin presenteren partijen zich aan onze lezers. PVV-leider Geert Wilders vertelt over zijn favoriete beroep als kind en zijn eigen vrijheid. Hij wilde vroeger altijd hoofdredacteur van De Telegraaf worden en heeft zelfs voorgesteld om eens van baan te wisselen aan de toenmalige hoofdredacteur. Bekijk de video van De Telegraaf hieronder. Bekijk ook Wilders vraagt Baudet: "Hoe is het met Theo Hiddema?" (video) Bekijk deze video »
Politiek :
Zien: Geert Wilders wilde hoofdredacteur van De Telegraaf worden


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Geert Wilders wilde hoofdredacteur van De Telegraaf worden of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier