Partij Tegen De Burger (De Speld): ‘Spuug elkaar vaker in de smoel!’ (video)

Partij Tegen De Burger (De Speld): ‘Spuug elkaar vaker in de smoel!’ (video)

Bekijk hier de Partij Tegen De Burger-video ‘Meer megastallen, minder Yvon Jaspers’

De Speld stuurt hilarische video’s de wereld in, in aanloop naar de verkiezingen. De Partij Tegen De Burger heeft nogal bijzondere ideeën. Zo zou niet corona maar naastenliefde pas het echte virus zijn, en willen ze een avondklok voor zorgpersoneel. “Wij zeggen: spuug elkaar eens wat vaker in de smoel.”

Bekijk de Partij Tegen De Burger-video van De Speld hieronder.

<em>Partij Tegen De Burger</em> (De Speld): ‘Spuug elkaar vaker in de smoel!’ (video) Bekijk hier de Partij Tegen De Burger-video ‘Meer megastallen, minder Yvon Jaspers’ De Speld stuurt hilarische video’s de wereld in, in aanloop naar de verkiezingen. De Partij Tegen De Burger heeft nogal bijzondere ideeën. Zo zou niet corona maar naastenliefde pas het echte virus zijn, en willen ze een avondklok voor zorgpersoneel. “Wij zeggen: spuug elkaar eens wat vaker in de smoel.” Bekijk de Partij Tegen De Burger-video van De Speld hieronder. Bas Heijne in Buitenhof: "Burgers denken ten onrechte dat ze bepalen waardoor ze worden beïnvloed" Bekijk deze video » Partij tegen de Burger: "Meer megastallen, minder Yvon Jaspers" (video) Bekijk deze video »
Humor :
Partij Tegen De Burger (De Speld): ‘Spuug elkaar vaker in de smoel!’ (video)


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Partij Tegen De Burger (De Speld): ‘Spuug elkaar vaker in de smoel!’ (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier