Zien: Australische oma wordt beroofd van tas en vloert de dief

Zien: Australische oma wordt beroofd van tas en vloert de dief

Een Australische oma werd beroofd van haar tas terwijl ze op straat liep. Ze liet het hier niet bij zitten en rende direct achter de dief aan, om hem vervolgens op de grond te duwen. Ze wint haar tas terug en de 42-jarige man wordt later gearresteerd. De dame bleek op pad te zijn om haar verjaardag te vieren en wilde dit niet laten verpesten door een tasjesdief.

Bekijk de video van NowThis hieronder.

Zien: <em>Australische oma</em> wordt beroofd van tas en vloert de dief Een Australische oma werd beroofd van haar tas terwijl ze op straat liep. Ze liet het hier niet bij zitten en rende direct achter de dief aan, om hem vervolgens op de grond te duwen. Ze wint haar tas terug en de 42-jarige man wordt later gearresteerd. De dame bleek op pad te zijn om haar verjaardag te vieren en wilde dit niet laten verpesten door een tasjesdief. Bekijk de video van NowThis hieronder. Bekijk ook Hondenuitlater Lady Gaga beschoten, honden ontvoerd: bekijk heftige nieuwe beelden Bekijk deze video »
Entertainment :
Zien: Australische oma wordt beroofd van tas en vloert de dief


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: Australische oma wordt beroofd van tas en vloert de dief of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier