Kiespijn gemist? Willen we de euro, gulden of bitcoin?

Kiespijn gemist? Willen we de euro, gulden of bitcoin?

In de politieke quiz wordt de euro ter discussie gesteld. Willen we van de euro af en terug naar de gulden, het tijdperk dat ieder land een eigen munteenheid had? “Ik ken alleen maar de bitcoin”, aldus Rutger Castricum.

Bekijk het fragment van Kiespijn in de video hieronder.

De quiz Kiespijn is elke zondag rond 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Kiespijn terugkijken bij Gids.tv.

<em>Kiespijn</em> gemist? Willen we de euro, gulden of bitcoin? In de politieke quiz wordt de euro ter discussie gesteld. Willen we van de euro af en terug naar de gulden, het tijdperk dat ieder land een eigen munteenheid had? “Ik ken alleen maar de bitcoin”, aldus Rutger Castricum. Bekijk het fragment van Kiespijn in de video hieronder. De quiz Kiespijn is elke zondag rond 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Kiespijn terugkijken bij Gids.tv. Ryanne van Dorst in Kiespijn: ‘Had allang vaccin in mijn reet willen hebben’ Bekijk deze video » Kiespijn gemist? Ryanne van Dorst ontdekt blunder in campagnevideo Feestpartij Bekijk deze video »


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Kiespijn gemist? Willen we de euro, gulden of bitcoin? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier