Bekijk beelden WK Rally: Chauffeurs racen over de poolcirkel

Bekijk beelden WK Rally: Chauffeurs racen over de poolcirkel

Afgelopen weekend was het tijd voor een nieuwe ronde van de FIA World Rally Championship in Rovaniemi, Finland. Dit keer werd de WRC gehouden op een locatie die net buiten de poolcirkel ligt. De omgeving was wit van de sneeuw en de temperaturen gingen tot 30 graden onder het nulpunt.

Bekijk hieronder de beelden van FIA World Rally Championship in Rovaniemi.

Bekijk beelden WK Rally: Chauffeurs racen over de poolcirkel Afgelopen weekend was het tijd voor een nieuwe ronde van de FIA World Rally Championship in Rovaniemi, Finland. Dit keer werd de WRC gehouden op een locatie die net buiten de poolcirkel ligt. De omgeving was wit van de sneeuw en de temperaturen gingen tot 30 graden onder het nulpunt. Bekijk hieronder de beelden van FIA World Rally Championship in Rovaniemi. Marble Mania donderdag op tv: Is knikkeren nog wel populair? Bekijk deze video » Zien: Max Verstappen introduceert op spectaculaire wijze nieuwe helm Bekijk deze video »
Sport :
Bekijk beelden WK Rally: Chauffeurs racen over de poolcirkel


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Bekijk beelden WK Rally: Chauffeurs racen over de poolcirkel of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier