Tijd voor MAX: De reden dat Wereld Obesitas dag belangrijk is

Tijd voor MAX: De reden dat Wereld Obesitas dag belangrijk is

Donderdag 4 maart is het Wereld Obesitas dag en volgens Marie-Josee Koks, de kans om niet over mensen met obesitas te praten maar juist met mensen die obesitas hebben. Marie vertelt bij Tijd voor MAX waarom Wereld Obesitas dag belangrijk is. Bekijk het fragment hieronder.

Tijd voor MAX is elke werkdag om 17:10 uur te zien bij NPO 1. Je kunt alle uitzendingen en de leukste fragmenten van Tijd voor MAX terugkijken via Gids.tv.

<em>Tijd voor MAX</em>: De reden dat <em>Wereld Obesitas dag</em> belangrijk is Donderdag 4 maart is het Wereld Obesitas dag en volgens Marie-Josee Koks, de kans om niet over mensen met obesitas te praten maar juist met mensen die obesitas hebben. Marie vertelt bij Tijd voor MAX waarom Wereld Obesitas dag belangrijk is. Bekijk het fragment hieronder. Tijd voor MAX is elke werkdag om 17:10 uur te zien bij NPO 1. Je kunt alle uitzendingen en de leukste fragmenten van Tijd voor MAX terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Tijd voor MAX gemist? Ted van Essen over het voorkomen van doofheid Bekijk deze video » Tijd voor MAX gemist? Art Rooijakkers over 'Rooijakkers Over De Vloer' Bekijk deze video »
TV :
Tijd voor MAX: De reden dat Wereld Obesitas dag belangrijk isActueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV