Video: Jaap Robben vertelt over zijn reclamebord verhaal: "Wandelend lezen"

Video: Jaap Robben vertelt over zijn reclamebord verhaal: "Wandelend lezen"

Vanaf zaterdag 6 maart kun je op een heel bijzondere manier het nieuwste verhaal van Jaap Robben lezen. Om het verhaal te lezen moet er gefietst of gewandeld worden, hoe zit dat? Jaap vertelt het kort in het onderstaande Tijd voor MAX-fragment.

Sportief
Jaap vertelt dat 25 hoofdstukken van zijn boek op reclameborden in de stad Nijmegen te lezen zijn. Je kunt al wandelend en fietsend een verhaal lezen.

Bekijk hieronder het Tijd voor MAX-fragment over Jaap Robbens biografie.

Video: <em>Jaap Robben</em> vertelt over zijn reclamebord verhaal: &quot;Wandelend lezen&quot; Vanaf zaterdag 6 maart kun je op een heel bijzondere manier het nieuwste verhaal van Jaap Robben lezen. Om het verhaal te lezen moet er gefietst of gewandeld worden, hoe zit dat? Jaap vertelt het kort in het onderstaande Tijd voor MAX-fragment. SportiefJaap vertelt dat 25 hoofdstukken van zijn boek op reclameborden in de stad Nijmegen te lezen zijn. Je kunt al wandelend en fietsend een verhaal lezen. Bekijk hieronder het Tijd voor MAX-fragment over Jaap Robbens biografie. Bekijk ook Tijd voor MAX gemist? Art Rooijakkers over 'Rooijakkers Over De Vloer' Bekijk deze video » Tijd voor MAX: De reden dat Wereld Obesitas dag belangrijk is Bekijk deze video »
TV :
Video: Jaap Robben vertelt over zijn reclamebord verhaal: "Wandelend lezen"


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Video: Jaap Robben vertelt over zijn reclamebord verhaal: "Wandelend lezen" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier