Marble Mania: Anouk Hoogendijk knikkert Dennis van der Geest en John de Wolf eruit

Marble Mania: Anouk Hoogendijk knikkert Dennis van der Geest en John de Wolf eruit

Marble Mania gemist? Kijk elke aflevering terug bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Vanavond (donderdag 4 maart) kun je weer kijken naar een nieuwe aflevering van Marble Mania. Inmiddels is bekend gemaakt dat het populaire spelprogramma een tweede seizoen krijgt. Vanavond wordt het een spannende strijd om de knikkers met Dennis van der Geest, Anouk Hoogendijk en John de Wolf. De voetbalster lijkt het goed onder de knie te hebben...

Lees verder onder de video.

<em>Marble Mania</em>: <em>Anouk Hoogendijk</em> knikkert <em>Dennis van der Geest</em> en <em>John de Wolf</em> eruit Marble Mania gemist? Kijk elke aflevering terug bij Gids.tv en op KIJK.nl. Vanavond (donderdag 4 maart) kun je weer kijken naar een nieuwe aflevering van Marble Mania. Inmiddels is bekend gemaakt dat het populaire spelprogramma een tweede seizoen krijgt. Vanavond wordt het een spannende strijd om de knikkers met Dennis van der Geest, Anouk Hoogendijk en John de Wolf. De voetbalster lijkt het goed onder de knie te hebben... Lees verder onder de video. "Perfecte lengte"Anouk Hoogendijk probeert de mannen te verslaan en dat gaat de voetbalster goed af. Ze krijgt complimenten van Winston Gerschtanowitz: "Perfecte lengte". Bekijk de beelden van Marble Mania (donderdag 4 maart) hierboven. Marble Mania is elke donderdag om 20:30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Marble Mania terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Marble Mania: Dennis van der Geest wordt uitgelachen: "Dit is niet best" Bekijk deze video » Marble Mania: John de Wolf knikkert met ogen dicht: ‘Zo voetbalde je vroeger’ Bekijk deze video »
TV :
Marble Mania: Anouk Hoogendijk knikkert Dennis van der Geest en John de Wolf eruit

"Perfecte lengte"
Anouk Hoogendijk probeert de mannen te verslaan en dat gaat de voetbalster goed af. Ze krijgt complimenten van Winston Gerschtanowitz: "Perfecte lengte". Bekijk de beelden van Marble Mania (donderdag 4 maart) hierboven.

Marble Mania is elke donderdag om 20:30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Marble Mania terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Marble Mania: Anouk Hoogendijk knikkert Dennis van der Geest en John de Wolf eruit of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier