Meghan Markle over schoonfamilie: ''Ze houden leugens over ons in stand''

Meghan Markle over schoonfamilie: ''Ze houden leugens over ons in stand''

Vorige maand maakten prins Harry en Meghan bekend dat ze besloten hebben om definitief afstand te nemen van de koninklijke familie. De promo van Oprah Winfrey belooft een openhartig interview waarin Meghan een boekje opendoet over de familie.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Meghan Markle</em> over schoonfamilie: ''Ze houden leugens over ons in stand'' Vorige maand maakten prins Harry en Meghan bekend dat ze besloten hebben om definitief afstand te nemen van de koninklijke familie. De promo van Oprah Winfrey belooft een openhartig interview waarin Meghan een boekje opendoet over de familie. Tekst gaat verder onder de video. LeugensIn het fragment beschuldigt ze de Britse koninklijke familie namelijk van het actief in stand houden van leugens over haar en Harry. Ze laat duidelijk weten dat ze zich niet langer hierover stil zal houden. ''Als we daardoor het gevaar lopen dingen kwijt te raken... We zijn toch al veel kwijt.'' Het grote Oprah Winfrey-interview met Harry en Meghan zie je dinsdag 9 maart om 20.30 uur bij Net5. Daarna kun je de special met Harry en Meghan terugkijken bij Gids.tv.
Entertainment :
Meghan Markle over schoonfamilie: ''Ze houden leugens over ons in stand''

Leugens
In het fragment beschuldigt ze de Britse koninklijke familie namelijk van het actief in stand houden van leugens over haar en Harry. Ze laat duidelijk weten dat ze zich niet langer hierover stil zal houden. ''Als we daardoor het gevaar lopen dingen kwijt te raken... We zijn toch al veel kwijt.''

Het grote Oprah Winfrey-interview met Harry en Meghan zie je dinsdag 9 maart om 20.30 uur bij Net5. Daarna kun je de special met Harry en Meghan terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Meghan Markle over schoonfamilie: ''Ze houden leugens over ons in stand'' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier