De Vooravond gemist? Cornald Maas over Songfestival: ''Weinig inspiratie in coronatijd''

De Vooravond gemist? Cornald Maas over Songfestival: ''Weinig inspiratie in coronatijd''

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van donderdag 4 maart. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 4 maart terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>De Vooravond</em> gemist? Cornald Maas over Songfestival: ''Weinig inspiratie in coronatijd'' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van donderdag 4 maart. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 4 maart terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Songfestivalexpert Cornald Maas heeft het met Emma Wortelboer over het lied dat Jeangu Macrooy tijdens het Songfestival zal gaan zingen. Hij is van mening dat dit lied beter is dan 'Grow'. Dat was het lied dat hij in eerste instantie zou gaan zingen. Bekijk het fragment uit De Vooravond hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
De Vooravond gemist? Cornald Maas over Songfestival: ''Weinig inspiratie in coronatijd''

Songfestivalexpert Cornald Maas heeft het met Emma Wortelboer over het lied dat Jeangu Macrooy tijdens het Songfestival zal gaan zingen. Hij is van mening dat dit lied beter is dan 'Grow'. Dat was het lied dat hij in eerste instantie zou gaan zingen.

Bekijk het fragment uit De Vooravond hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op De Vooravond gemist? Cornald Maas over Songfestival: ''Weinig inspiratie in coronatijd'' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier