Marble Mania: Nek-aan-nek race voor Dennis van der Geest en Anouk Hoogendijk

Marble Mania: Nek-aan-nek race voor Dennis van der Geest en Anouk Hoogendijk

Marble Mania gemist? Kijk elke aflevering terug bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Deze week strijden sporthelden Dennis van der Geest, Anouk Hoogendijk en John de Wolf tegen elkaar op de spectaculaire knikkerbanen van de SBS6-knikkershow Marble Mania.

De tekst gaat verder onder de video.

<em>Marble Mania</em>: Nek-aan-nek race voor <em>Dennis van der Geest</em> en <em>Anouk Hoogendijk</em> Marble Mania gemist? Kijk elke aflevering terug bij Gids.tv en op KIJK.nl. Deze week strijden sporthelden Dennis van der Geest, Anouk Hoogendijk en John de Wolf tegen elkaar op de spectaculaire knikkerbanen van de SBS6-knikkershow Marble Mania. De tekst gaat verder onder de video. RuimtebaanVoor deze drie topsporters is het een flinke uitdaging om vanaf de zijlijn toe te kijken. Ze willen alledrie maar één ding: winnen! Die mentaliteit zorgt voor behoorlijk wat spanning. Wie zal er uiteindelijk als eerste over de finish rollen van de ruimtebaan? Bekijk het fragment van Marble Mania in de video hierboven. Marble Mania is elke donderdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Marble Mania terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook StukTV-mannen in Marble Mania: "Giel, Thomas & Stefan gaan stuk" Bekijk deze video » StukTV in Marble Mania: Stefan Jurriens irriteert Giel de Winter: "Opzouten!" Bekijk deze video »
Entertainment :
Marble Mania: Nek-aan-nek race voor Dennis van der Geest en Anouk Hoogendijk

Ruimtebaan
Voor deze drie topsporters is het een flinke uitdaging om vanaf de zijlijn toe te kijken. Ze willen alledrie maar één ding: winnen! Die mentaliteit zorgt voor behoorlijk wat spanning. Wie zal er uiteindelijk als eerste over de finish rollen van de ruimtebaan?

Bekijk het fragment van Marble Mania in de video hierboven.

Marble Mania is elke donderdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Marble Mania terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Marble Mania: Nek-aan-nek race voor Dennis van der Geest en Anouk Hoogendijk of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier